Wintertennis + Wintercompetitie

Prijslijst & info

Royal Antwerp Tennis Club staat garant voor zowel een zomer- als winteraccomodatie.

Onze luchthal wordt doorgaans medio september geplaatst voor een periode van 6 maand tot het einde van de 1ste week van de paasvakantie.

Vaste terreinen

Door de populariteit van wintertennis is het aangeraden een vast terrein te huren voor deze periode.  Hierbij kan je op een vaste dag en tijdstip wekelijks van je uurtje tennisplezier genieten.  Liever iets langer spelen? Geen enkel probleem, wij passen dit graag voor jullie aan.

Prijzen per uur per terrein:

Maandag tot Vrijdag 9h00 – 12h00: 350€

Maandag tot Vrijdag 12h – 17h: 395€

Maandag tot Vrijdag 17h – 23h: 495€

Zaterdag en Zondag 09h – 22h: 495€

Aanvraag vast terrein / dagabonnement

Dagabonnement: 120€ (Geldig van maandag tot en met vrijdag tussen 9h en 17h)

Wens je liever een los terrein te huren dan kan dit via de website van TennisVlaanderen.  Klik op onderstaande link om de beschikbaarheden te raadplegen & meteen te boeken.

Wintercompetitie

Ieder jaar organiseren wij ook een vriendschappelijke dubbel-competitie.  Deze vangt aan het 1ste weekend van Oktober en duurt tot begin April.   Via een poulesysteem wordt er ingeschreven naar duo’s van hetzelfde niveau.  Het aantal wedstrijden per winterseizoen hangt af van de grote van de poule.

Voor de dagcompetitie (50+ reeksen) gaan de wedstrijden door op Ma – Di – Woe – Do en Vrijdag tussen 9h en 17h. 

  • Deelnameprijs enkel dagcompetitie: 75€ per persoon per reeks – wie deelneemt aan meerdere reeksen betaald 75€ per persoon voor de 1ste reeks en 50€ per persoon voor iedere volgende reeks.
  • Dagabonnement inclusief dagcompetitie bedraagt 155€ (1 reeks inbegrepen – bij het spelen van meerdere reeksen betaal je 25€ per persoon voor iedere volgende reeks).

Voor de weekendcompetitie gaan de wedstrijden door op Vrijdag vanaf 20h – Zaterdag vanaf 16h en Zondag vanaf 9h.

  • Deelnameprijs 75€ per persoon per reeks – wie deelneemt aan meerdere reeksen betaald 75€ per persoon voor de 1ste reeks en 50€ per persoon voor iedere volgende reeks.

Voor de organisatie van deze competitie maken we gebruik van het platform Time2match -https://time2match.com/landing/index

Als je al geregistreerd bent op dit platform hoef je dat niet opnieuw te doen en kan je met jouw oude inloggegevens inschrijven voor onze wintercompetitie. Ben je nog niet geregistreerd dan dien je dit eerst te doen en kan je vervolgens inschrijven voor de wintercompetitie. Let wel, beide dubbelpartners moeten geregistreerd zijn.

Na inschrijving krijg je een automatische bevestigingsmail.  Het wedstrijdreglement van onze competitie kan je onderstaand raadplegen.

Raadplegen reeksen en inschrijven kan via onderstaande link:

Ondervind je problemen om te registreren, bekijk dan even bijhorende handleiding.